esimerkkisisällöt: Tapahtumat

Tällä sivulla voit rakentaa eri tavoin listauksen lippukuntasi tapahtumista. Sivusta saa ilmeikkään käyttämällä sisältöelementtejä eri tavoin.

Sivun yläosassa voit kertoa yleistä tietoa tapahtumiin ilmoittautumisesta ja perumisesta. Voit linkata tähän myös ilmoittautumis- ja perumisohjeet, mikäli teillä on sellaiset.

Keinoja tapahtumien esittämiseen

Tapahtumat taulukossa

Voit rakentaa tähän vaikka koko vuoden tapahtumakalenterin esimerkiksi taulukkona. Huom! Jos taulukossa on monta saraketta tai pitkästi tekstiä niin se ei välttämättä ole täysin luettava mobiililaitteilla. Käytä taulukkoja siis harkiten. Voit silloin käyttää esimerkiksi sarakkeita ja lohkoja (malli alla).

KuukausiPäivämääräTapahtuma
TAMMIKUU13.1.Kevätkauden aloitustapahtuma
20.1. klo 18Muu tapahtuma
ilmoitetaan myöhemminTammi-retki
HELMIKUU
MAALISKUU

Tapahtumat listana

Voit lisätä listan tapahtumistasi lista-elementillä. Voit erottaa tapahtumat väliotsikoilla esim. kuukauden tai kohderyhmän perusteella.

  • Kevätkauden aloitustapahtuma 13.1. laavulla
  • Johtajiston kokoontuminen 20.1. kololla
  • Tammi-retken ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Tapahtumat sarakkeina ja lohkoina

Voit lisätä sivuille myös sarakkeita ja lisätä niihin tekstilohkot alla olevan esimerkin tapaan. Tässäkin vaihtoehdossa voi olla hyvä käytäntö jakaa tapahtumat väliotsikoilla esim. kuukauden tai kohderyhmän perusteella.

Kaikille avoimet tapahtumat

13.1. klo 18

Kevätkauden aloitustapahtuma

Laavulla

Johtajiston tapahtumat

20.1. klo 19

Johtajiston kokoontuminen

Kololla

Sudenpentujen tapahtumat

Ilmoitetaan myöhemmin

Tammi-retki

Paikka vielä avoinna

Voit hyödyntää myös sisältönostoja tapahtumien näyttämiseen sisältö- tai etusivulla. Tässä esimerkit leiri- ja retkimainoksiin.

Lippukunnan leirimainos

Tekstin alussa on hyvä kertoa tapahtuman faktat: kenelle, milloin ja missä tapahtuma on. Loppuun on hyvä lisätä houkutteleva mainoslausahdus! 

Ilmoittautumisesta on tärkeää aina laittaa tiedot näkyville. Mihin mennessä on ilmoittauduttava, paljonko leiri maksaa ja tietysti suoraan linkki ilmoittautumiseen. Samalla voi kertoa kuinka leiristä saa tietoa, esimerkiksi leirikirjeen postitusaika. Leirille voi tehdä myös kokonaan oman sisältösivun hyödyntäen näyttäviä sisältöelementtejä.

Lippukunnan retki-ilmoitus

Alussa on hyvä olla kuvaava teksti tapahtumasta päivämäärineen ja aikoineen. Mukaan myös tietoa millaisesta tapahtumasta on kyse, ja keitä sinne erityisesti kutsutaan mukaan.

Hyvä vinkki on avata tapahtuman sisältöä kertomalla konkreettisesti mitä tapahtumassa tehdään, millaisen kokemuksen mukanaolija tapahtumasta saa. Voit kirjoittaa esimerkiksi näin: ”Lähdemme liikkeelle aamuvarhain ja saavumme takaisin illan hämärtyessä. Retkellä opettelemme retkiruuan valmistusta ja paneudumme päiväretkellä tarvittaviin varusteisiin. Pakkaa mukaan iloinen retkimieli ja ilmoittaudu pikimmiten mukaan!”

Lisää mukaan myös muut tärkeät tiedot: viimeinen ilmoittautumispäivä, yhteyshenkilö ja montako retkeilijää mukaan mahtuu. 

Kuvat: Susanna Mikander ja Eeva Helle