esimerkkisisällöt: Yhteystiedot

Tälle sivulle on hyvä listata lippukunnan avaintoimijat yhteystietoineen. Ryhmänjohtajien yhteystiedot on syytä olla myös ryhmien sivuilla sekä täällä. Myös lippukunnanjohtajan, taloudenhoitajan ja sihteerin yhteystiedot on hyvä olla listattuna tällä sivulla.

Kolon osoite: Katu 1 A1, 00100 Kaupunki

Sähköpostiosoite: lippukunnan.yleinenposti@email.fi

Tietoa lippukunnan turvallisuusasioista

Tässä on oiva paikka kertoa lippukuntanne turvallisuusasioista. Esimerkiksi sen, että lippukuntanne on sitoutunut Suomen Partiolaisten Turvallisesti yhdessä -ohjeisiin. Turvallisesti yhdessä -ohjesivun voi linkittää nähtäväksi ja kertoa, että se on jokaisen partiojohtajan ja partion ryhmänvetäjän ohje, jonka tarkoituksena on vahvistaa lasten ja nuorten kasvuympäristön turvallisuutta partiossa.

On myös hyvä kertoa, että lippukunnassanne on nimettynä Turva-aikuinen, johin voi olla yhteydessä, jos huomaa epäasiallista käytöstä itseä tai toisia kohtaan. Turva-aikuisen nimi ja yhteystiedot on hyvä ilmoittaa sivuilla.

Lippukunnan Y-tunnus ja pankkiyhteys

Hyvä tapa on ilmoittaa lippukunnan yhteystiedoissa oleellisia maksuihin liittyviä tietoja, kuten lippukunnan Y-tunnus ja pankkiyhteys/tilinumero. Tähän voitte liittää myös lippukunnan maksuohjeet.