Lomake yhteydenottoja varten

Sivuille voi lisätä ota yhteyttä -lomakkeen. Lomaketta ei ole tarkoitettu muihin käyttötarkoituksiin, vaan lähtökohtaisesti partiossa henkilötietoja käsitellään Kuksassa. Jäsenhakemukset ja tapahtumailmoittautumiset kerätään Kuksassa. Microsoft Formsia voi hyödyntää yleisiin lomaketarpeisiin.

Lomakkeen saa näkyviin sivuille valitsemalla lohkon ”lomake”.

Lomakkeen kohdat

Lomakkeessa pyydetään täyttämään seuraavat kohdat. Nimi, sähköpostiosoite sekä vapaa kenttä ovat pakollisia kenttiä.

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Vapaa kenttä

Lomakkeen alla on maininta, että henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteen eli partion ja lippukunnan tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Varmistakaa siis oman tietosuojaselosteen sisältö sellaiseksi, että se huomioi myös verkkosivulomakkeiden henkilötietojen käsittelyn.

Ilmoitukset lomakkeista

Ilmoitukset lomakkeiden vastauksista kerääntyvät lomakkeen merkintöihin. Lisäksi vastauksista lähtee sähköposti-ilmoitus pääkäyttäjälle. Jos haluatte sähköposti-ilmoituksen muulle kuin pääkäyttäjälle, Ohjausnäkymän Teeman asetuksissa voi asettaa osoitetiedon tätä varten.

Jotta varmistetaan, että ilmoitukset saapuneista viesteistä tulevat perille, viestien lähetysosoite on valmiiksi määritelty. Jos yrität vastata suoraan tähän ilmoitusviestiin, viesti ei mene perille viestin lähettäjälle. Huomioi, että vastauksesi lähetetään oikeaan vastaanottajan osoitteeseen.

Ilmoitukset lähettävä sähköpostiosoite

Lomakevastauksista ilmoittava sähköposti tulee osoitteesta noreply@partioscout.fi ja lähettäjän nimi on ”Partio Scout – Lippukunnat”.