Someseinä esiin Juicerin avulla

Someseinä lisätään verkkosivuille Juicerin avulla. Lippukuntanne tulee rekisteröityä Juicerin käyttäjiksi. Juicerista on tarjolla sekä maksullinen että ilmainen versio. Ilmainen tili riittää hyvin verkkosivujen käyttötarkoitukseen. Lisätietoja Juicerista sekä rekisteröityminen osoitteessa Juicer.io.

Someseinän syötteen eli feedin luominen

Somefeedin luomiseen löytyy alla olevan lisäksi myös Juicerin omat kuvalliset ohjeet.

Vaiheet:

 1. Create an account: luo tili Juiceriin
  • Jos teillä on lippukunnan yhteinen sähköpostiosoite, voi olla hyvä käytäntö tehdä Juicer-tunnus sille sähköpostiosoitteelle.
 2. Add a source: lisää sosiaalisen median lähde
  • Voit lisätä lähteeksi eri somekanavia. Ilmaisella tilillä rajoitteena on kaksi eri lähdettä. Voit määritellä lähteeksi esim. Instagram- ja/tai Facebook-sivunne (Facebook-ryhmä ei voi olla lähde Juicerissa).
  • Lähdettä lisätessä sinun pitää kirjautua lähteeksi lisättävään kanavaan, kuten esim. Instagramiin tai Facebookiin.
 3. Dashboard: näkymä someseinään
  • Tässä näkymässä näette someseinänne sisällöt.

Someseinän näyttäminen verkkosivuilla

 1. Löydät Juicer-somesyötteenne nimen Juicerista Dashboard-näkymän vasemmasta ylälaidasta tai kohdasta ”Share your feed” osoitteen loppuosasta (https://www.juicer.io-verkkotunnuksen jälkeen näkyvä osa).
 2. Lisää Juicer-somesyötteenne nimi WordPressin Ohjausnäkymän kohtaan ”Teeman asetukset” ja ”Juicer-syöte”.
 3. Someseinä tulee näkyviin verkkosivulle lisäämällä sivulle lohko nimeltä ”sosiaalinen media”. Katso alta, miten someseinä sivuilla näkyy!

Juicerin asetuksilla ei voi erikseen vaikuttaa siihen, minkä näköisenä somesisällöt esitetään, vaikka Juicerissa on tähän erilaisia asetuksia. Juicerin esitystapa sivuilla on määritelty verkkosivujen malliin sopivaksi.

Apua ongelmatilanteissa

 • Jos somesyötteenne on lakannut päivittymästä, yleisimmin vika johtuu katkenneesta yhteydestä somekanavaan. Tällöin yhteys pitää luoda uudestaan Juicerissa.
 • Ongelmatilanteissa kannattaa tarkistaa Juicerin ohjeet.

Somessa tapahtunutta