Lippukuntien uusi verkkosivuratkaisu pian tilattavissa!

Tässä se nyt on, lippukuntien uuden verkkosivuratkaisun esittelysivusto! Olemme koostaneet tällä sivulle tietoja sivuston käyttöönotosta sekä käyttöohjeita ja esimerkkisisältöjä, jotta omien verkkosivujen työstäminen kävisi lippukunnilta mahdollisimman kätevästi.

Mikä lippukuntien verkkosivuratkaisu?

Uusi lippukuntien verkkosivuratkaisu on Suomen Partiolaisten kaikille lippukunnille tarjoama verkkosivuratkaisu. Ratkaisu on kehitetty lippukuntien tarpeita silmällä pitäen mahdollisimman helpoksi ja monipuoliseksi.

Mitä lippukunnan kannattaa huomioida verkkosivu-uudistuksessa?

Sivustouudistus tässä verkkosivuratkaisussa on tehty erityisen helpoksi, mutta lippukunnan kannattaa silti panostaa erityisesti sisältötyöhön. Ketkä käyttävät verkkosivujamme? Miten voisimme tehdä lippukuntaan liittymisen helpoksi? Mitä haluamme kertoa lippukunnastamme? Kuka lippukunnassamme vastaisi verkkosivuista ja niiden sisällöstä? Esimerkiksi näitä kysymyksiä on hyvä pohtia ennen työhön ryhtymistä.

Olemme koonneet kattavat esimerkkisisällöt sekä käyttöohjeet näille sivuille. Huomaathan, että erityisesti käyttöohjeita tulemme vielä täydentämään.