Verkkosivut apuna jäsenhankinnassa

  Reilu 140 lippukuntaa käyttää Suomen Partiolaisten tarjoamaa lippukuntien verkkosivuratkaisua. Erityisesti uutta harrastusta hakevat nojaavat etsinnöissään verkkosivuilta löytyviin tietoihin, joten laadukkaat ja ajankohtaiset verkkosivut ovat lippukunnan näkyvyyden ja viestinnän perusta.

  Meillä on some, eikö se riitä?

  Perinteiset kotisivut eivät ole jääneet sosiaalisen median varjoon. Verkkosivusto on näyteikkuna uutta harrastusta etsiville, mutta se tuo apuja myös jäsenviestintään. Verkkosivut tulee pitää kunnossa, jotta harrastusta tai lippukuntaa etsivä kiinnostuu liittymään toimintaan.

  Suomen Partiolaiset tarjoaa lippukunnille edullisen verkkosivuratkaisun, joka on helppokäyttöinen, näyttävä sekä partion ilmeen mukainen. Sivusto on suunniteltu tukemaan lippukunnan jäsenhankintaa sekä esimerkiksi helpottamaan jäsen- ja huoltajaviestintää.

  Näiden sivujen käytön oppii kuka tahansa, eikä sivujen päivittämistä tarvitse jännittää. Sivuston rakentaminen sujuu vaikka yhdessä illassa, sillä perustettu sivusto sisältää jo valmiina tietyt perussivut sekä -rakenteen. Alkuun riittää aiempien sisältöjen liittäminen uusille sivuille sekä pienet muokkaukset esimerkiksi otsikoihin ja uusien sisältöelementtien lisääminen.

  Verkkosivusisältöjä voidaan ideoida vaikka yhdessä lippukunnan johtajiston kanssa. Verkkosivustoratkaisun kanssa on mahdollista käyttää myös luovuuttaan, sillä sivustopohja tarjoaa useita erilaisia lohkoja, joita voi käyttää haluamassaan järjestyksessä. Myös sivuston värejä ja sisältörakennetta on mahdollista muokata vapaasti.

  Ideoita jo olemassa olevista lippukuntasivustoista

  Jos lippukuntanne kaipaa ideoita tai esimerkkejä muiden lippukuntien luovista ratkaisuista, voitte katsoa apua esimerkiksi näiltä olemassa olevilta sivuistoilta.

  Vilkaise ideoita myös